Промени в играта
#41 КORECOM 2017 18.09.2013 18:27
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Всякаква промяна ще е по-добра от нищото... защото играещите ще сменят според новите условия начина си на игра... който сега е еднообразен и скучен! Не е лошо да се мисли за отпадане или поне намаляване на ограниченията за продажба на играчи, произведени от ДЮШ... в новите предложени условия те са доста странни?!

И все пак ще има ли новост след 18 дни? И как точно ще се процедира с пълните със суперталанти отбори? Ако изчакаме три години да поостареят ефекта от близките промени ще е в достадалечно бъдеще... поне според мен 8)

#42 Removed user 18.09.2013 18:32
Black thunder
148 Posts

(n)

#43 Removed user 18.09.2013 20:44
Burgundy blazers
9 Posts

Напълно подкрепям предложенията за промяна , повече от необходими са.
Имам резерви само относно продажбата на търг за нея смятам че требва да останат остналите варианти за продажби ,а точно търга да се премахне .
Ограничаването на СТ е добра идея , но с ограничаването им до 2 в отбор ще изчезне ефекта от тях и ще станат без мислени като цяло затова ги махайте направо :D И бих добавил едно друго предложение което ще компенсира махането на СТ и ще намери смислено приложение и на търга :) А именно ИЗКАРАНИТЕ ОТ ДЮШ ИГРАЧИ ДА МОГАТ ДА СЕ ПРОДАВАТ БЕЗ ДА ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА БРОЙ МАЧОВЕ , НО САМО НА ТЪРГ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 10 СЕЗОНА СЛЕД КАТО СА ИЗКАРАНИ

#44 Чаворселона 18.09.2013 21:45
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Да падне ограничението на ДЮШ играчите да падне и аз го пея от много време. Накратко ще обясня защо. Аз лично съм добре, имам играчи, които са готови за продаване, но хора, които не са развивали ДЮШ досега, ще изостанат доста сериозно. Мислете.

#45 Removed user 19.09.2013 01:33
SPARTAK PLEVEN
54 Posts

Точка 1: Твърдо против. Така наистина добрите играчи ще отиват само при най-богатите и ще се изгуби вероятността някой развиващ се мениджър да си уреди добър играч. Просто появи ли се на пазара добър играч, някой от водещите отбори с повечко кредит веднага ще го грабне, било то и само, за да не отиде в друг отбор.

2. Ясно е, че сме мнозинство, тези които мислят, че трябва да се махнат напълно СТ. Ако ще се ограничат до 2-ма в отбор, то тогава след някаква възраст те трябва вече да не се водят суперталанти. Не може някой 33-годишен, дръпнат преди 18 сезона, да се води суперталант.

3. Изцяло ЗА. Всеки, който помни периода, в който имаше трансферен прозорец, знае, че точно след премахването му пазара започна да запада. Разбира се с времето имаше и още много други фактори, но е факт, че в момента трансферите изобщо не вървят. Най-доброто време, според мен ще е както преди – първата седмица на сезона или първата седмица на двата полусезона (почти съм сигурен, че беше така), а не последната седмица от сезона, когато се очакват играчите да остареят и трябва да се правят едни сложни спекулации около цените, щото "той след 2 дни щял да остарее и да му падне цената".

#46 Removed user 19.09.2013 11:24
Blue fire balls
424 Posts

1. Против
2. ЗА (Но да се взем в предвид забележката на KAZAN , СТ на 33 г. е излишен)
3. ЗА

#47 FC United 19.09.2013 11:46
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Преставете си следната ситуация.Взимате СТ помпатего до 20 специални и го пускате на пазара.Тогава осъзнавате че няма на кой да го продадете понеже богатите отбори вече имат СТ,а тези които нямат не могат да си позволят такъв играч.Друга ситуация,имате важен мач на пазара има СТ на 33 години който би ви свършил перфектна работа обаче вие имате 14ка СТ която развивате и заради него не можете да привлечете играча.Твърдо против съм ограничението на СТ.Правилния ход е спирането на СТ и мяхането на ограничения за изиграването на мачове на играчи от дюш.По този начин ще се раздвижи странсферния пазар и ще се стимулира работата въс школите.

#48 Deportivo 19.09.2013 12:04
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

ако се махнат напълно супер талантите,трябва да се измисли как да се изкарва кредит от играта.например да няма трансферен агент или нещо друго.
а и както казахме като се въведе траснферен прозорец и да имаш важен мач за който може да си вземеш 33 годишен СТ,то няма как да стане,защото няма да имаш право на трансфери ;)

#49 Removed user 19.09.2013 17:25
Sun dragons
201 Posts

Според мен за трансферния сезоне необходимо да има възможнот и по-средата на сезона да се прая трансфеи /примерно 3-4 дни/ в които да може да се купуват - продават играчи.
Другоо което е важно е трансферния пазар да бъде примерно в последната седмица на сезона и в първата на новия, когато ще са се обновили годините и коеф.

#50 FC RAPID 20.09.2013 01:01
FC RAPID
220 Posts
Since 04.02.2011

1.ЗА/ 2.ЗА (ако се махнат изцяло СТ ще е още по добре)/ 3.ПРОТИВ- така пазара изцяло ще загине